Informació

Com fer una reserva?

Mira a la pàgina principal quines hores estan en color verd, aquestes són les que pots reservar. Sols es pot reservar una hora amb 48h d’antelació.

Selecciona l’hora que vulguis i introdueix el teu nom d’usuari i contrasenya, i confirma que vols reservar l’hora seleccionada. Llavors ja veuràs l’hora seleccionada en la pàgina principal. Si t’has equivocat de dia o d’hora la pots cancel·lar fent clic a “Fes clic aquí per cancel·lar aquesta reserva”.

Com cancel·lo una reserva?

Les reserves es poden cancel·lar fins a 2h abans de l’hora que has reservat. Per a cancel·lar-la sols cal que posis el teu nom d’usuari i contrasenya i facis clic a “Fes clic aquí per cancel·lar aquesta reserva”.

Qui pot reservar una hora?

Tots els socis que prèviament hagin facilitat les seves dades a Four Pàdel i hagin estat donats d’alta per l’administrador. I que més a més a més tinguin crèdit al seu compte d’usuari.

Puc jugar si no sóc un soci?

Sí, sols cal que ho demanis a Four Pàdel. Ells et facilitaran un codi d’usuari i una contrasenya per a que puguis reservar la teva hora.

Puc reservar tantes hores com vulgui?

No, només podràs tenir una reserva activa alhora. És a dir, des del moment en que es dóna d'alta la reserva d'una hora, no es pot fer la reserva de cap altra, fins que aquesta hagi finalitzat.

Exemple: Si reserves la pista de pàdel el dimarts a les 10 hores, no podràs fer cap altra reserva fins al mateix dimarts a les 11 hores (quan la teva reserva haurà finalitzat).

Com puc accedir al meu perfil?

Ves a Perfil d’usuari i posa el teu nom d’usuari i contrasenya. Un cop dins podràs veure i modificar les teves dades personals, així com canviar la contrasenya. També veuràs el crèdit que tens i a més a més hi podràs veure la teva activitat.

Si t’oblides de la teva clau d’accés o tens problemes per iniciar sessió contacta amb four@padelcervia.com i et facilitaran una nova clau.

Què faig si crec que hi ha hagut una incidència amb el meu saldo?

Pots entrar al teu perfil i mirar l’historial, es tracta d’un registre de seguretat on es queda escrit tot el que passa amb el teu compte. Si tot i així creus que hi ha hagut alguna confusió contacta l’administrador de la web per tal de solucionar la incidència el més aviat possible.

Fa falta que desconnecti la meva sessió?

Sí, sempre que comparteixis l’ordinador amb altres persones es convenient que facis clic a desconnectar abans de tancar el teu navegador, de no ser així el proper que l’utilitzi podria reservar des del teu compte d’usuari.

Com puc saber tot el que es va fent?

Podràs veure tot el que fem a la nostra pàgina de Facebook!

Si hi ha alguna cosa que no t’ha quedat clara no dubtis en contactar amb nosaltres a four@padelcervia.com i tan aviat com ens sigui possible intentarem atendre't.